DesignedbyChelise

Posters en printables

0
Jouw winkelwagen

Privacybeleid en cookies

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website www.designedbychelise.nl en de daarop ontsloten producten van DesignedbyChelise (Chelise, KvK nummer 85721557). Deze voorwaarden zijn geldig vanaf 19/02/2020, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.

Verzamelen gegevens

Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over jou door mij worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leg ik aan je uit op welke wijze ik jouw gegevens opsla en hoe ik je gegevens tegen misbruik bescherm en welke rechten je hebt met betrekking tot de door jou aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Gegevens delen met derden

DesignedbyChelise zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht
om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en
dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Gebruik gegevens

Wij gebruiken jouw gegevens voor de volgende doeleinden.

  • Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam en e-mailadres nodig om een factuur op te maken en je bestelling uit te voeren. Alle digitale producten worden via e-mail verzonden.
  • Betaling van je bestelling verloopt via IDEAL. Hiervoor zijn je betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van IDEAL.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 1x per maand de nieuwsbrief met daarin nieuws en/of acties. Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor de nieuwsbrief.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de emailadres gegevens nodig.

Samenwerking met derde partijen

DesignedbyChelise werkt samen met de volgende partijen:

  • IDEAL ontvangt je naam en emailgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van IDEAL voor meer informatie.
  • Strato is de hostingpartij van deze webshop. Alle gegevens die je via mijn webshop ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Strato. Zij hebben de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Strato gebruik ik om de bestellingen via e-mail te ontvangen. Strato gebruikt je gegevens niet voor eigen doeleinden.
  • Google Analyticus gebruik ik om te weten hoeveel mensen mijn site bezoeken, waar ze vandaan komen en welke artikelen ze bekijken.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram kan ik gebruik maken van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Cookies

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren.

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

  • Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.
  • Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen,

  • Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
  • Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
  • Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens die je hebt verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling blijven bewaard. Dit ten behoeve van statistische doeleinden en mijn bedrijfsvoering. Wil je dit niet, dan kun je DesignedbyChelise na 7 jaar verzoeken de gegevens van jouw order te verwijderen of anoniem maken. Die 7 jaar is de verplichte bewaartermijn voor de Belastingdienst.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.

Email-verkeer wordt door mij verwijderd zodra de kwestie is afgehandeld, doch uiterlijk binnen 2 maanden.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door DesignedbyChelise opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@chelise.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Annekoendigitaal en kom je er met mij niet uit? Dan kun je
terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Als je vragen heeft over mijn privacybeleid kan je contact opnemen met mij.