0
Jouw winkelwagen

Algemene voorwaarden

Contact

Bedrijfsnaam: Chelise
KvK nummer: 85721557
VAT: NL004137369B15
E-mail: info@designedbychelise.nl
Adres: Grasakker 32, 6652GP Druten
Tel: 06-18292364

Onze producten

De door DesignedbyChelise aangeboden digitale bestanden van posters en printables zijn met liefde ontworpen en zijn exclusief. De ontwerpen mogen niet nagemaakt worden of gedeeld worden met derden. Ook mogen de ontwerpen, zonder toestemming van DesignedbyChelise, niet voor commerciƫle doeleinden worden gebruikt.

Betaling

De verkoopprijs staat bij de artikelen aangegeven en is inclusief BTW. De bestelling dient vooraf betaald te worden via IDEAL. De keuze voor betalen kan gemaakt worden tijdens het bestellen.

Verzending

Alle producten betreffen een digitale download. Dit houdt in dat je het digitale bestand (een PDF) via e-mail ontvangt en je deze zelf nog dient te (laten) printen. De koper ontvangt zo snel mogelijk na het plaatsen van de bestelling een bevestigingse-mail. In deze e-mail zit een link naar het te downloaden bestand.

Retourzendingen

Bestellingen kunnen niet geretourneerd worden omdat deze verstuurd worden als digitaal bestand. Op digitale producten geldt geen recht van retour. Het retourneren van een bestelling is om deze reden niet mogelijk. DesignedbyChelise garandeert je wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. Wanneer je niet tevreden bent over de geleverde PDF bestanden zullen wij natuurlijk ons best doen deze aan te passen.